Pers

PERSBERICHT

Balkbrug, december 2015

Jubileumevent Downtown Nouwels uitverkocht!

Op zaterdag 12 december 2015 wordt 25 jaar Nouwels Logopedie gevierd met een feestelijk evenement voor alle leeftijden: Downtown Nouwels, op Imminkhoeve in Lemele. Voor één dag is dit evenement het centrum van de specialistische logopedie in Nederland, met een symposium voor jong en oud.

Presentaties en lezingen

Downtown Nouwels wordt geopend door praktijkhouder Caroline Nouwels. De hele dag worden presentaties voor alle belangstellenden gehouden en lezingen specifiek voor zorgprofessionals. De focus van dit programma ligt op de specialisaties van de praktijk te weten, logopedie bij baby’s met eet- en slikproblemen, logopedie bij Downsyndroom & logopedie bij schisis (lip-, kaak- en of gehemelte spleet). Deze presentaties en lezingen zijn voor iedereen toegankelijk. Voor (oud-)cliënten van de logopediepraktijk en hun familie zijn de presentaties gratis. Van (zorg)professionals, leerkrachten en leidsters van kinderopvang, peuterzalen wordt een kleine bijdrage van 15 euro per persoon gevraagd. Voor de kinderen van ouders die een presentatie willen bezoeken, is goede opvang geregeld. Downtown Nouwels is een leerzaam feest voor iedereen. Gezien het grote aantal aanmeldingen uit het hele land is het evenement sinds afgelopen weekend uitverkocht!

Feestelijk programma

Het programma biedt nog veel meer. Op verschillende pleinen van de locatie worden leuke gratis activiteiten aangeboden waaraan ouders en kinderen kunnen deelnemen, zoals een schaatsbaan, sneeuwballen gooien, kidsdance, schminken, workshop sieraden maken, knieperties bakken en meer. De stands op de informatiemarkt geven de bezoeker informatie over de verschillende professionals uit de regio. En een jubileum is natuurlijk ook een feest. Vanaf 14 uur roept de band Memory Lane herinneringen op aan de afgelopen 25 jaar door muziek uit het verre en nabije verleden te spelen. Er is een verloting van mooie prijzen zoals toegangskaarten voor het Dolfinarium.

Na enkele jaren in zieken- en verpleeghuizen in de regio te hebben gewerkt, startte praktijkhouder Caroline Nouwels op 13 december 1990 haar eigen logopediepraktijk in Staphorst. Na een aantal jaren werd de praktijk uitgebreid met medewerkers en locaties. Langzamerhand is de praktijk toegegroeid naar haar specialismen. Bij Nouwels Logopedie ligt de focus op preverbale logopedie, logopedie bij Downsyndroom en logopedie bij schisis. Het team bestaat uit 5 logopedisten op 6 vestigingen in Staphorst (2), Nieuwleusen, Balkbrug, Zwolle en Dalfsen.

Tijdens Downtown Nouwels wordt de kennis en praktijkervaringen van de afgelopen 25 jaar gedeeld met cliënten, collega’s en zorgprofessionals. Downtown Nouwels is een ééndaags evenement op zaterdag 12 december 2015 van 10.00 tot 16.00 uur in de Imminkhoeve in Lemele. Meer informatie op www.downtownnouwels.nl.

EINDE PERSBERICHT

 

Voor meer informatie en toelichting:

Caroline Nouwels
Telefoonnummer: 06-48522215
E-mailadres: c.nouwels@logopediepraktijknouwels.nl

Logo van Downtown Nouwels gebruiken voor publicatie?

Download logo’s voor print en web

Het logo van Downtown Nouwels mag alleen worden gebruikt voor publicatiedoeleinden rondom Downtown Nouwels 2015. Toepassen van de logo’s op en in uitingen anders dan deze publicatiedoeleinden wordt niet op prijs gesteld.