Veelgestelde vragen

Voor één dag is Downtown Nouwels het centrum van de specialistische logopedie in Nederland, met een symposium voor jong en oud. We willen onze kennis en praktijkervaringen delen met cliënten, collega’s en zorgprofessionals. Een verrassende combinatie, die ook vragen oproept. Op deze pagina beantwoorden we de meestgestelde.

 

Je ontvangt binnen enkele minuten na je aanmelding een bevestiging per e-mail. Als je geen bevestiging per e-mail hebt ontvangen, bevindt het zich mogelijk is je map met reclame, map met ongewenste e-mails of de map spam. Sommige e-mailprogramma’s doen dat met automatisch verzonden e-mails, dus controleer die genoemde mappen op aanwezigheid van de bevestiging. Heb je echt geen e-mail ontvangen, mail ons dan even via het contactformulier, dan controleren en bevestigen we je aanmelding handmatig.

Op 12 december meld je je met je naam bij de ingang. Aan de hand van de gastenlijst checken we of je je vooraf hebt aangemeld. Print eventueel je bevestigingsmail uit en neem het mee naar Downtown. Mochten we bij de ingang twijfelen aan je inschrijving, dan kun je dat in elk geval aantonen met dit printje.

We vinden het ook leuk om je een deel van de dag te begroeten. In het aanmeldingsformulier komt er vanzelf een vraag waarin je kunt aangeven wanneer je van plan bent om te komen.

Na afloop van de presentaties kunnen de professionals hun certificaat van deelname met een SBU van 3 uren afhalen bij de receptie van Imminkhoeve.
Met Downtown Nouwels vieren we het 25 jarig jubileum van Nouwels Logopedie. Dat is bedoeld voor clienten , oud clienten en relaties van Nouwels Logopedie. Wij krijgen vragen van extern belangstellenden of zij ook mogen deelnemen. Wij willen met alle plezier een reservelijst aanleggen. Dus je kunt je aanmelden, maar je komt dan op de reservelijst. Mocht het zo zijn dat er nog plek is, dan krijg je daarvan bericht en kun je een ticket kopen voor €15,00 (excl. BTW) p.p.
Nee. Vanaf 14.00 uur gaat de band Memory Lane de muzikale omlijsting verzorgen in het hoofdgebouw.
We zijn nog bezig met de invulling hiervan. Zodra dit bekend is komt dit op de site.
Dat kan. Vanaf 10.00 uur is er kinderopvang voor kinderen onder de 4 jaar, verzorgd door een professionele kinderopvang organisatie, zodat ouders samen een workshop kunnen bezoeken. U kunt uw kind hiervoor opgeven in het aanmeld formulier. Van 12.30-13.15 uur is de kinderopvang gesloten. De lunch brengen ouders en kinderen samen door. Voor oudere kinderen zijn er activiteiten op het evenemententerein. Meer informatie volgt binnenkort op de site.
Tijdens Downtown Nouwels worden foto- en video-opnamen gemaakt. Deze kunnen later op een van onze websites worden gebruikt of gedeeld worden in de sociale media. Wij gaan er van uit dat dit voor onze bezoekers geen probleem is. Mocht dat wel zo zijn, stel ons dan vooraf al op de hoogte per e-mail. Dan zullen wij foto’s met de betreffende persoon bewerken of niet plaatsen. Zonder die kennisgeving zullen wij foto’s en video’s zonder nadere berichtgeving publiceren op onze sites en sociale kanalen.
Wat attent dat je hieraan denkt. Deze vraag krijgen we meer. Wij vinden het het leukst om een gift te krijgen. Dit willen we graag gebruiken om nieuw therapiemateriaal voor de kinderen aan te schaffen! Zo heeft iedereen er wat aan. Vraag op Downtown Nouwels aan een van de vrijwilligers waar de giftenpot opgesteld staat.
Als je mee wilt doen aan de kleurwedstrijd, dan kun je een mooie plaat kiezen en printen, deze het allermooist maken en inleveren bij je behandelend logopedist. Wij zullen een mooie presentatiewand maken waar de kleurplaten op komen te hangen. Ook op de dag zelf kun je nog meedoen. Alle kleurplaten dingen mee naar een mooie prijs.

 

Niet de vraag en antwoorden gevonden die je zocht? Laat jouw vraag achter op het contactformulier. We zullen je vraag persoonlijk beantwoorden en als meer mensen die vraag stellen het ook in de lijst hierboven opnemen.