Waarom Downtown Nouwels?

25 jaar Nouwels LogopedieMijn naam is Caroline Nouwels, praktijkhouder van en logopedist bij Nouwels Logopedie. In 1987 studeerde ik af als logopedist. Ik werkte in verschillende ziekenhuizen en verpleeghuizen. In december 1990 startte ik een eigen praktijk. In de loop der jaren werd ik op steeds meer locaties gevraagd als logopedist. De eerste medewerkers traden in dienst en gezamenlijk ontdekten we de kracht van het werken in een team.

In de afgelopen jaren zijn wij langzaam toe gegroeid naar onze specialismen met een focus op baby’s met eet- en drinkproblemen, logopedie voor mensen met Downsyndroom en logopedie voor mensen met schisis.

En dan bestaat Nouwels Logopedie ineens 25 jaar! Dat willen we als team niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Tijdens brainstormsessies wordt een evenement bedacht, waarin we 25 jaar specialistische logopediekennis, ervaring, deskundigheid en nieuwste logopedische ontwikkelingen willen delen. Op een feestelijke manier met cliënten, oud cliënten, collega’s en zorgprofessionals.

Dat is Downtown Nouwels! Een evenement op 12-12-2015 dat voor één dag het centrum is van de specialistische logopedie in Nederland.

Een evenement  met geweldige sprekers, die allemaal op hun eigen wijze verbonden zijn met Nouwels Logopedie. Met kinderopvang, leuke winterse activiteiten en een informatieve markt met bedrijven & stichtingen waarmee wij als logopediepraktijk samenwerken.

We hopen jullie te zien op 12-12-2015 en gezamenlijk maken we er een geweldige dag van!